Taxe participare Conferință AMLR 2023

TAXA DE PARTICIPAREÎnainte de
30.04.2023
După 30.04.2023
Medic /biolog / chimist / biochimist membru AMLR500 RON550 RON
Medic /biolog / chimist /biochimist non-membru AMLR550 RON600 RON
Rezident400 RON500 RON
Asistent450 RON550 RON

Taxele de participare includ:

  • Accesul la lucrările conferinței și în zona expozițională
  • Materialele congresului (ecuson nominal, geantă, broşura congresului)
  • Certificatul de participare cu puncte EMC emis de CMR sau de OBBCSSR
  • Acces la: pauze de cafea, prânzuri și welcome cocktail

Înregistrarea online pe site-ul evenimentului este obligatorie pentru toți participanții care achită taxa online, prin transfer bancar, homebanking, sau sunt susținuți de companii.

Taxele  se pot achita și prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), folosind datele de mai jos:

  • Beneficiar: PROevents & Conference , CUI: RO17149202
  • Cont IBAN: RO52INGB0001008201148910Banca: ING

 

După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să trimiteți dovada plății, împreună cu datele de facturare, la secretariatul conferinței pe adresa erika.lapusan@palomatours.com (nr. de telefon: 0755 123446) pentru a putea primi confirmarea înregistrării dvs.

  • Pentru emiterea facturii pe persoană juridică (firma, SRL, cabinet, etc), vă rugăm să transmiteți numele companiei, adresa și codul fiscal
  • Pentru emiterea facturii pe  persoană fizică, vă rugăm să transmiteți numele dvs complet, CNP si adresa

Taxele plătite nu se returnează!

Pentru informații legate de cazare în cadrul evenimentului, vă rugăm să ne contactați la adresa erika.lapusan@palomatours.com

ÎNREGISTRARE CONFERINȚĂ

Termen limită înregistrare online: 10.06.2023, ora 23:59

Selectați reperul*

Informații participant

-
Introduceți CUIM-ul, aflat pe certificatul de la CMR. Acesta este folosit pentru acordarea punctele EMC aferente.

Informații facturare

Metoda de plată

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com