Revista Română de Medicină de Laborator publică editoriale, articole științifice și profesionale originale, comentarii generale, prezentări de caz, orientări și recomandări ale asociațiilor naționale și internaționale științifice și profesionale, recenzii de carte și anunță evenimente (congrese, simpozioane, cursuri) în domeniul medicinei de laborator.

Scopul revistei este de a oferi informații noi care pot duce la o mai bună înțelegere a mecanismelor biologice ale bolilor umane, să îmbunătățească profilaxia și diagnosticul precoce, precum și evoluția terapiei și stării de sănătate a pacientului.

Revista include, de asemenea o secțiune numită “Note de curs” pentru rezidenti si pentru cei care ar dori să-și actualizeze cunoștințele în domeniile abordate.

Revista Română de Medicină de Laborator este indexată de ISI Web of Knowledge – Web of Science – Science Citation Index Expanded (Thomson Reuters Scientific), în SCOPUS and EMCARE (ELSEVIER baze de date bibliografice) și este inclusă de către Consiliul Național al Cercetării Științifice din Învățământul Superior(CNCSIS) în reviste științifice “categoria A”.

Vă rugăm să găsiți mai multe informații despre Revista Română de Medicină de Laborator pe site-ul său: www.rrml.ro