Stimați colegi,

Ne bucurăm pentru participarea în număr atât de mare la Conferința Națională a Asociației de Medicină de Laborator din România, cu participare internațională, care a avut loc în format fizic, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), Timișoara, în perioada 14-16 iunie 2023.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș UMF “Iuliu Hațieganu”  Cluj Napoca, UMF “Carol Davila”  București, UMF “Grigore T. Popa”  Iași și UMF “Victor Babeș” Timișoara, având ca societăți profesionale partenere Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Hematologie.

Expoziția de echipamente, reactivi și consumabile de laborator, precum și workshop-urile organizate de companii au contribuit la crearea unei atmosfere de lucru interactive.

Pentru colegii din mediul universitar conferința a oferit o bună oportunitate de a-și prezenta rezultatele cercetărilor. Rezumatele au fost publicate în Revista Română de Medicină de Laborator (indexată Clarivate Analytics, cu factor de impact).

Evenimentul a fost creditat cu 15 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România și cu 18 credite EMC de către Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România.

Dr. Cristina MAMBET                                                                              Prof. Dr. Minodora DOBREANU
Președinte AMLR                                                                                    Președinte Conferință

Evenimentul a fost creditat cu 15 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România și cu 18 credite EMC de către Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România.

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PROEVENTS & CONFERENCE SRL

Alina HANUSCHI – 0752 168 817

alina.hanuschi@palomatours.com

Loc de desfășurare

Centrul Regional de Afaceri Timișoara

Perioada

14-16 iunie 2023

Coordonate GPS

45.745762, 21.240413

PROGRAM

Programul științific este disponibil aici.

 

PARTENERI

TEMATICA

 1. Personalized approach in diagnostic and monitoring of oncological disease
 2. Immuno-biochemical markers in cardiovascular diseases
 3. Diagnostic challenges in renal diseases
 4. Diagnostic challenges in pregnancy pathology
 5. Pediatric reference intervals
 6. Involvement of monocytes in hematological diseases
 7. Morphological characterization and immunophenotyping of T-cell lymphoproliferative disorders
 8. Genetic prognostic factors in acute myeloid leukemia
 9. Post-COVID syndrome – monitorization of Long-term effects of COVID-19
 10. Changes in antibiotic resistance profile during COVID-19 pandemics – better or worse?
 11. Quality in Laboratory Medicine
 12. Malpraxis in Laboratory Medicine
 13. Varia